Tuotteet ja palvelut

Taksin ja pikkubussin toiminnanohjausjärjestelmä

Bussi-APE järjestelmä helpottaa työtaakkaa autossa ja toimistolla takuuvarmasti! APE-järjestelmään kuuluu oma asiakasrekisteri, kyydinvälitys, reskontra, viestintä, kaluston- ja henkilöstönhallinta sekä täydellinen mittarimainen kassapääte korttimaksuilla. Autossa käytät APEa joku älypuhelimella ja pienellä kosketusnäyttöisellä tietokoneella. Kysy heti lisätietoja myynnistämme!

Rahti-APE

Rahti-APE on maa-ainesten kuljetuksiin tarkoitettu järjestelmä niin isoille kuin pienille kuljetusyrityksille. Riippumatta siitä, kenelle ajat, voi luoda itsellesi asiakasreksiterin, ajaa halutun hinnaston mukaan asiakkaallesi ajoja ja laskuttaa kaikki kätevästi sähköisesti. Kuorma-auton kabiiniin mahtuu kaikenlaista, mutta yhtään paperista vaakakirjaa tai sotkuista ajolistaa siellä ei enää tarvita!

Pikkubussiliiton Bussi-APE

Jos liityit pikkubussiliittoon ja otit APE-järjestelmän käyttöösi, lue tästä lisää. Pikkubussiliiton APE-järjestelmää käytät edullisimmillaan veloituksetta. Keikkojen saaminen ja niiden ajaminen ei ole ollut eikä tule olemaan edullisempaa!


Digipiirturin etäluku

Olemme kehittäneet järjestelmän, jossa bussin tai kuorma-auton digitaalinen ajopiirturi voidaan purkaa automaattisesti. Piirturi liitetään Verostrack-paikannusjärjestemään, ja voit tarkastella tietoja koska tahansa toimistollasi. Järjestelmästä näet kätevästi yhdellä silmäyksellä kaiken tarvittavan ja tiedot siirtyvät piirturista järjestelmään automaattisesti.

Älykäs ajoneuvopaikannus

Versotrack-paikannusjärjestelmään saat esimerkiksi automaattisen ajopäiväkirjan ja voit seurata erilaisia anturitietoja, kuten lämpötiloja ja voit esimerkiksi mitata aikaa, kun työkoneen hydrauliikassa on paineet päällä. Versotrack on edullinen hankkia ja käyttää, ja se skaalautuu käytettävien ominaisuuksien mukaan. LUE LISÄÄ!

Kotiruokakuljetukset hallintaan

APE Kotiruoka on tehty helpottamaan kotiruokapalvelun toimitusta kunnille ja kuljetusyrittäjille. APE Kotiruoka pitää huolta asiakasrekisteristä, annostilauksista ja kuljetuksista. APE Kotiruoka -palvelun käyttöönotto ei vaadi kuin muutaman tunnin koulutuksen ja se alkaa säästäämään resursseja välittömästi. Virheet vähenevät ja muutoksiin pystytään ragoimaan nopeammin ja paremmin!


Nämä sivut ovat vähän kesken vielä...

Yhteystiedot

  • Osoite: Metsäneidonkuja 6
    02130 ESPOO
  • Sähköposti: myynti@versoft.fi
  • WWW: www.versoft.fi
  • Myynti: 020-719 9840
    TUKI: 0100-87600