Tietoja meistä

Tarinamme

Versoft perustettiin 2005, kun tietokoneet halusivat ajoneuvojen kojelaudalle. Meille on ollut alusta alkaen selvää, että laitekasa autossa on ainoastaan työkalu käyttäjän ja toimintaa ohjaavan prosessin välissä. Laitteet menevät rikki, laitteet uudistuvat ja lopulta laitteet varmasti häviävätkin, mutta tieto pitää silti saada kerättyä käyttäjältä luotettavasti ja toisaalta tietoa pitää välittää autoon luotettavasti. Tietojärjestelmän voima on uudessa toimintatavassa, ei prosessoritehossa, megahertzeissä tai näytön tuumissa.

Logistiikkayrityksissä liikevaihto on usein liimattu kuljettajaan kiinni. Kuljettaja ajaa keikat, käyttää annetut resurssit hyvin tai huonosti, raportoi tehdyistä töistä nopeasti tai hitaasti. Kuljettaja voi olla hyvä kuljettamaan autoa, jopa maailman paras ja täsmällisin, mutta yritykselle pahimmillaan arvoton, jos raportointi sakkaa, laskutus on jumissa ja paine kasvaa. Lopulta seuraukset näkyvät vääjäämättä itse ajamisessa eli liikevaihdossa ja kannattavuudessa. Tietojärjestelmillä saadaan raportointia automatisoitua, kunhan järjestelmien käyttäminen on helpompaa kuin niiden käyttämättä jättäminen, ja niiden hankinta ja ylläpito mahdollistaa asiakkaan hallitun kasvamisen.

Edellä mainitut kaksi tärkeää asiaa pidämme mielessämme kaikessa tekemisessämme. Me aidosti haluamme, että järjestelmämme käyttäjä tekee järjestelmämme ansioista työnsä paremmin. Kaikki muu hoituu sen jälkeen itsestään.

Versoft työllistää tällä hetkellä 9 kekseliästä ja ketterää nikkaria. Toimistomme Espoossa on kesäisin hikinen ja huumori ajoittain tosi hyvää. Firman frisbee-golf viikkokisa jatkuu myös talvella. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli 770 000 Euroa, ja tulos positiivinen. Olemme viimeiset 6 vuotta rahoittaneet toimintaamme epäseksikkäästi tulorahoituksella. Yrityksen omistaa toimiva johto ja alkuvuosina haimme ja saimme Tekesiltä lainaa ja avustusta tuotekehitykseen.

Meininkimme

Jokainen meistä on sitoutunut kehittämiseen; kehitämme jatkuvasti uutta ja tukipyyntö asiakkaalta on aina signaali, että joku asia vaatii kehittämistä. Huolto-organisaatiomme haluaa saada puheluita, sillä asiakkaan ongelman ratkaisusta saa palkinnon. Koodaajamme haluavat yllättää projektihallinnon laadullaan ja nopeudellaan, asiakasrajapintamme elää asiakkaiden kiitospuheista, ei myyntiprovisioista.

Meitä on helppo lähestyä, emme puhu asiakasprojekteissa lyhenneslangia ja pyrimme aidosti ongelmanratkaisuun niillä eväillä, mitä meillä on. Jokainen tehty kauppa on meille uuden suhteen alku, uusi seikkailu, eikä numero myynninseuranta-excelissä. Haluamme tehdä sen, minkä parhaiten osaamme, jos meidän ei ole järkevää tehdä jotain, tai emme osaa, niin nostamme kädet pystyyn mielummin kun vedämme kaikki mukanamme suohon. Emme tee asioita vain tekemisen ilosta, vaan niillä on aina tarkoitus.

Maailma muuttuu, halusimme tai emme. Osin muutumme mukana, osin olemme siihen itse vaikuttamassa. On ollut ilahduttavaa huomata, että 10 vuotta sitten toimintamme peruskivet kestävät edelleen nykyajan huikean teknisen murroksen, ja että teknologinen murros ja muu pöhinä liittyy ainoastaan käytössä oleviin ja saatavana oleviin työkaluihin. Edelleen sitä asfalttia ja maa-aineksia ja ihmisiä pitää kuljettaa ihan niin kuin ennenkin, ja vaikka taksialaakin ravistelevat kaiken maailman Uberit, niin tarve on kuitenkin ihmisten ja asioiden kuljettaminen paikasta toiseen. Meidän asiakkaame haluavat tehdä sen muita paremmin, ja ovat siinä toki onnistuneet.


Yhteystiedot

  • Osoite: Metsäneidonkuja 6
    02130 ESPOO
  • Sähköposti: myynti@versoft.fi
  • WWW: www.versoft.fi
  • Myynti: 020-719 9840
    TUKI: 0100-87600